Què és?

Ingràvid Creative Office és una oficina en la que es concebeixen, gestionen i executen idees, continguts i projectes. Treballem amb i per a projectes aliens i també amb els propis.

A Ingràvid Creative Office  som emprenedors culturals i concebem la creativitat com a quelcom inherent a l’ésser humà i entenem la cultura com a quelcom comú que és crea i genera des de molts àmbits i sectors, a partir de l’aportació individual Per tant  prenem la cultura no com a sector o àmbit tancat sinó com a quelcom transversal, global, amb moltes arestes, quelcom que evoluciona a mesura que ho fa el pensament i el coneixement i que pot ser útil per a molts i diversos sectors professionals.

A Ingràvid Creative Office  aportem creativitat i ens involucrem amb totes aquelles iniciatives i propostes que procurin el bé comú i que facilitin la transformació social per a un món més just, equànime i que garanteixi deixar una herència pròspera als nostres fills. Creiem en la intel·ligència, el coneixement,  el talent, la imaginació, l’esperit crític, els valors i les bones intencions per a fer-ho possible.

Al cap davant de l’oficina hi ha l’Esther Pujol i en Rafael Camps.

Visita els nostres projectes Culturals actuals.

logo_ingraid

Comments are closed