Nosaltres

“Pues en última instancia ¿de dónde vienen las bestias?”
Antonin Artaud

El teatro de la crueldad

 

Esther Pujol (Figueres, 1973)

Gestora i productora cultural des del 2003, ha participat en l’organització de projectes culturals en l’empresa privada, i en la gestió i producció d’entitats culturals i companyies de dansa contemporània. També ha treballat per a l’Ajuntament de Figueres en la coordinació de programes culturals, i com a coordinadora responsable  de la Capital de la cultural catalana. Figueres 2009, entre mitjans del 2008 i fins al 2010.

Actualment dirigeix projectes per a la Ingràvid Creative Office en què gestiona una cartera de clients propis amb projectes de diversos àmbits.

La seva expertesa està en la conceptualització de projectes, en la tria i recerca de professionals, la gestió i direcció d’equips i també en l’arquitectura econòmica per a dur a terme de manera sostenible els projectes que gestiona.

A banda des de 2009 està al capdavant del festival de cultura contemporània de l’Empordà, que actualment se celebra a Figueres amb el nom Ingràvid i que co-dirigeix juntament amb Rafael Camps. El festival es gestiona des de l’oficina creativa Ingràvid per encàrrec de l’AOL Z, entitat dedicada a la investigació i producció de projectes de creació i pensament contemporanis.

Email: esther@ingravidcreativeoffice.com


Rafael Camps
(Cadaqués, 1977)

Llicenciat en filosofia i vinculat a l’agitació cultural des de molt jove. La seva tasca està centrada en la conceptualització i en la producció de projectes i execució dels continguts dels mateixos per a la seva cartera de clients a Ingràvid Creative Office.

Com expert en comunicació, relacions públiques i organitzador de “saraos” ha treballat tant per a entitats privades com propost.org com per a diverses Institucions Públiques, com l’Ajuntament de Girona, on ha fet de tècnic de cultura fins a mitjans del 2010.

L’experiència i expertesa en comunicació, relacions públiques i d’organització de “saraos” fa que els seus clients, empreses de sectors professionals diversos, el tinguin com assessor, conceptualitzador i executor en àrees de comunicació i esdeveniments. Actualment està molt centrat en experiències que combinen el coneixement de l’entorn (cultural, social, paisatgistic) amb el plaer gastronòmic i sensorial.

Dedica també temps a escriure i publicar en edicions digitals i en paper, i va formant part en jurats de beques i premis diversos, i també en grups d’experts de treball com el de la marca Empordà.

A banda des de 2004 està al capdavant del festival de cultura contemporània de l’Empordà, que actualment se celebra a Figueres amb el nom Ingràvid i que co-dirigeix junt amb Esther Pujol. El festival es gestiona des de l’oficina creativa Ingràvid per encàrrec de l’AOL Z, entitat dedicada a la investigació i producció de projectes de creació i pensament contemporanis.

Email: rafael@ingravidcreativeoffice.com

Comments are closed