Esther Pujol

(Figueres, Empordà, 1973)

Gestora i productora cultural des del 2003, ha participat en l’organització de projectes culturals en l’empresa privada, i en la gestió i producció d’entitats culturals i companyies de dansa contemporània. També ha treballat per a l’Ajuntament de Figueres en la coordinació de programes culturals, i com a coordinadora responsable  de la Capital de la cultural catalana. Figueres 2009, entre mitjans del 2008 i fins al 2010.

Actualment dirigeix projectes per a la Ingràvid Creative Office en què gestiona una cartera de clients propis amb projectes de diversos àmbits.

La seva expertesa està en la conceptualització de projectes, en la tria i recerca de professionals, la gestió i direcció d’equips i també en l’arquitectura econòmica per a dur a terme de manera sostenible els projectes que gestiona.

A banda des de 2009 està al capdavant del festival de cultura contemporània de l’Empordà, que actualment se celebra a Figueres amb el nom Ingràvid i que co-dirigeix juntament amb Rafael Camps. El festival es gestiona des de l’oficina creativa Ingràvid per encàrrec de l’AOL Z, entitat dedicada a la investigació i producció de projectes de creació i pensament contemporanis.

Email: esther@ingravidcreativeoffice.com

 

 

Comments are closed