Rafael Camps

(Sa Cueta, Cadaqués, Empordà, 1977)

Llicenciat en filosofia i vinculat a l’agitació cultural des de molt jove. La seva tasca està centrada en la conceptualització i en la producció de projectes i execució dels continguts dels mateixos per a la seva cartera de clients a Ingràvid Creative Office.

Com expert en comunicació, relacions públiques i organitzador de “saraos” ha treballat tant per a entitats privades com propost.org com per a diverses Institucions Públiques, com l’Ajuntament de Girona, on ha fet de tècnic de cultura fins a mitjans del 2010.

L’experiència i expertesa en comunicació, relacions públiques i d’organització de “saraos” fa que els seus clients, empreses de sectors professionals diversos, el tinguin com assessor, conceptualitzador i executor en àrees de comunicació i esdeveniments. Actualment està molt centrat en experiències que combinen el coneixement de l’entorn (cultural, social, paisatgistic) amb el plaer gastronòmic i sensorial.

Dedica també temps a escriure i publicar en edicions digitals i en paper, i va formant part en jurats de beques i premis diversos, i també en grups d’experts de treball com el de la marca Empordà.

A banda des de 2004 està al capdavant del festival de cultura contemporània de l’Empordà, que actualment se celebra a Figueres amb el nom Ingràvid i que co-dirigeix junt amb Esther Pujol. El festival es gestiona des de l’oficina creativa Ingràvid per encàrrec de l’AOL Z, entitat dedicada a la investigació i producció de projectes de creació i pensament contemporanis.

Email: rafael@ingravidcreativeoffice.com

Xarxes Socials:
@rafaelcamps a twitter
@rafaelcamps a instagram
@rafaelcamps a facebook

Comments are closed