Cursos i Formació

Formació.
Ingràvid Creative Office prepara cursos propis en àmbits de la Cultura, la Innovació i Talent, Economia i Societat, i el Turisme. Aquests cursos solen fer-se per encàrrec tant per Organitzacions Públiques com Privades.

Professionals amb els que col·laborem:
Franc Ponti, Pau Canaleta, Dolors Vidal Casellas, José Antonio Donaire, Esteve Valls, Annabelle Brunet, Carolina Martí i Llambrich, Silvia Musqueras Felip, Jordi Casassayas, Olga Vela.

En Curs.
Novembre 2015:

 • Creació de Paquets Turístics, Centre Emprén (Castelló d’Empúries).
  Els dimecres 4, 11, 18 i 25 de novembre de 14 a 16 h
  Dirigit a professionals diversos. És tracta d’unes jornades merament pràctiques.
  Treballarem en conjunt entre tots els professionals assistents.
  Acabarem el cicle amb paquets concrets que inclouran el nostre producte i es comercialitzaran en col·laboració amb d’altres professionals.Formadors: Jordi Casassayas i Olga Vela.Inscripcions Gratuïtes Aquí 
 • 4 de novembre: Tendències.- exposició de la situació actual i principals tendències, així com eines per a extreure informació de valor analitzant els nostres mercats.
 • 11 de novembre: Creació de producte.- consolidació de conceptes i processos per a la creació de productes turístics.
 • 18 de novembreComercialització.- posar en marxa els sistemes de venda dels productes creats, des dels canals que cal conèixer fins les eines per a fer-ho nosaltres mateixos, i els marcs legals per a fer-ho.
 • 25 de novembre: Comunicació.- creem una estratègia de comunicació per als nostres productes i paquets, per a sortir a vendre amb èxit i aprofitant la sinèrgia que comporta el fet d’estar implicats diversos professionals i per tant diversos mercats. (aquesta sessió la impartirà Olga Vela)

Propers Cursos.
Gener 2016:

 • Cultura i Finançament, Clerc i Nicolau (Figueres)
  El 13 de Gener de 18 a 21 h.
  Dirigit a Creadors, Artistes, Gestors, i altres professionals del sector de la cultura.

Comments are closed